Gem de caise

Descriere

Catifelatele caise aurii, cu pulpa lor fină și aroma delicată fac deliciul acestui preparat de excepție. Gemul nostru de caise are o textură fină și păstrează parfumul fructelor proaspăt culese în zile senine de vară. Este una dintre cele mai iubite conserve de fructe din gastronomia tradițională românească și își găsește numeroase utilizări delicioase. Vezi mai jos rețeta noastră simplă și rapidă de prăjitură cu foi de napolitane și gem de caise.

Ingrediente

Ingrediente: caise 65%, sirop de glucoză, zahăr, substanţă de îngroşare (pectină de fructe), corector de aciditate (acid citric). Produs preparat cu 65g de fruct pentru 100g de produs finit. Substanţe solubile (în sirop), grade refractometrice la 20°C: min. 67. Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 300g e
Valori medii nutriționale /100g /porţie (20g)
Valoare energetică 1121kJ
268kcal 53,6kcal
Grăsimi 0,13g 0,026g
din care acizi grași saturați 0g 0g
Glucide 67g 13,4g
din care zaharuri 61g 12,2g
Fibre 0g 0g
Proteine  0,5g 0,1g
Sare  0g 0g

Prezentare

Borcan cu capac filetat Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Rețetă ultra-rapidă de prăjitură cu foi de napolitane și gem de caise. Cumpără foi de napolitane și gem de caise marca Mandy. Unge o foaie cu un strat generos de gem, apoi acoper-o cu altă foaie. Presează ușor pe toată suprafața ca să se lipească bine, apoi taie pătrate înainte de a servi. Rețeta este delicioasă cu orice fel de gem din fructe Mandy. La fel de bine poți prepara o prăjitură rapidă ungând cu gem felii de pandișpan, chec sau cozonac, deasupra poți pune frișcă.