Gem de vișine

Descriere

Din vișine bine coapte, dulci-acrișoare, zemoase și parfumate, am pregătit un gem deosebit de fin și gustos. Datorită aromei speciale și plăcutei sale tente acrișoare, gemul nostru de vișine este umplutura preferată pentru clătite și ingredientul de bază pentru multe deserturi de casă. Merge bine cu pâine sau biscuiți la micul dejun, ori ca o plăcere dulce în orice moment al zilei. Vezi mai jos rețeta noastră de frigănele cu gem de vișine.

Ingrediente

Ingrediente: vişine 65%, sirop de glucoză, zahăr, substanţă de îngroşare (pectină de fructe), corector de aciditate (acid citric). Produs preparat cu 65g de fruct pentru 100g de produs finit. Substanţe solubile (în sirop), grade refractometrice la 20°C: min. 67. Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 300g e
Valori medii nutriționale /100g /porţie (20g)
Valoare energetică 1121kJ
268kcal 53,6kcal
Grăsimi 0,13g 0,026g
din care acizi grași saturați 0g 0g
Glucide 67g 13,4g
din care zaharuri 61g 12,2g
Fibre 0g 0g
Proteine 0,5g 0,1g
Sare 0g 0g

Prezentare

Borcan cu capac filetat Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Rețetă rapidă și simplă de frigănele cu gem de vișine. Taie câteva felii mai groase de pâine albă și lasă-le descoperite cca. 8 ore, să se usuce puțin. Pune lapte dulce într-o farfurie adâncă, iar în alta bate bine 2 ouă. Înmoaie feliile de pâine în lapte, trece-le prin ou bătut, apoi rumenește-le în tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Unge-le cât sunt calde cu gem de vișine marca Mandy și ai obținut un desert delicios! Rețeta iese la fel de bine și cu gem de căpșuni, de prune, de caise sau de cireșe.