Ambalare: borcan 700g

 

Știm ca unei ciorbe bune nu îi lipsește niciodată zarzavatul, dar și ca prepararea acestuia necesită timp și resurse.

Ambalare: cutii de 400g si 780g

 

Am ales cu atenție boabe de mazăre verde fină și le-am pus la păstrare în saramură cu conținut mediu de sare (0,77%), fără conservanți. E bine să ai o cutie de mazăre la conservă în casă, pentru că merge ca garnitură la aproape orice.

Ambalare: cutie 400g

 

Ciupercile la conservă marca Mandy sunt din soiul champignon și provin de la ferme de renume. Le-am păstrat gustul savuros pregătindu-le doar într-o saramură ușoară și le-am tăiat în forme aspectuoase, apetisante.

Ambalare: borcan 680g

 

Castraveții în oțet marca Mandy sunt cornichon, tineri și fragezi, cu o consistență crocantă și un gust bogat, dulce-acrișor, datorat adaosului de morcovi, țelină, usturoi, chilli, boabe de muștar, oțet, sare, zahăr și mărar.

Ambalare: cutie 400g

 

Boabele de năut la conservă, atent alese și bine preparate, pot fi vedeta unei salate cu tentă orientală sau fusion, ori pot constitui baza unui delicios humus preparat acasă.

Idei de meniu

Mazărea noastră boabe, fină și gustoasă, este perfectă pentru salata de boeuf, ciupercile tăiate sunt excelente ca aperitiv (doar cu sos de maioneză și puțin usturoi), ca ingredient la pizza ori plăcinte de casă. Fasolea albă boabe se poate asocia cu mazărea în diverse supe și ciorbe de legume, mai ales în supa italienească minestrone. Boabele de năut vor da salatelor vegetariene sau fripturilor tale un minunat gust cu tentă orientală, iar castraveții în oțet merg de minune mai ales lângă mâncăruri gătite, mezeluri și preparate din carne.