Castraveți în oțet

Descriere

Castraveții în oțet sunt printre cele mai populare murături, pentru că acompaniază bine o gamă vastă de aperitive și mâncăruri, de post sau cu carne. Ei intră de asemenea în compoziția multor alte preparate. În rețeta noastră, folosim castraveți cornichon tineri și fragezi, la care adăugăm morcov, țelină, usturoi, chilli, boabe de muștar, oțet, sare, zahăr și mărar. Astfel, în produsul finit, castraveții au o consistență crocantă și un gust delicios, bogat aromat și dulce-acrișor.

Ingrediente

Ingrediente: castraveți 3-6 cm, apă, acid acetic, zahăr, sare, condimente (mărar, țelină, usturoi, chili, morcov, muștar boabe). Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 680g e                   Cantitate netă fără lichid: 360g
Valori medii nutriționale  / 100g
Valoare energetică 51kJ
1kcal
Grăsimi 0,2g
din care acizi grași saturați 0,1g
Glucide 14,3g
din care zaharuri 14,3g
Fibre 1,8g
Proteine 1,2g
Sare 1,8g

Prezentare

Borcan cu capac filetat Gramaj: 680g

Sugestii de servire

Castraveții în oțet marca Mandy sunt gustoși și aromați. Merg de minune fie tăiați felii fine, peste tartinele cu paté clasic sau paté vegetal, fie întregi sau tăiați pe lung, ca acompaniament al multor mâncăruri gătite, de post sau de frupt.