Ciuperci tăiate

Descriere

Am ales ciuperci din cel mai popular soi de cultură, champignon, apreciat pentru gustul fin și faptul că se pretează la o gamă foarte mare de utilizări, de la omlete la pateuri, pizza și plăcinte de casă la feluri principale cu carne sau fără carne, sosuri, tocănițe, supe sau aperitive delicioase și ultra-rapide, cum ar fi ciupercile cu sos de maioneză și usturoi. Le-am tăiat în felii aspectuoase și le-am pus în saramură, fără conservanți. Vezi mai jos rețeta noastră rapidă de ciuperci cu maioneză și usturoi, de post sau de frupt.

Ingrediente

Ingrediente: ciuperci tăiate „champignon”, apă, sare iodată, corector de aciditate (acid citric), antioxidant (ascorbat de sodiu). Produs obținut din ciuperci conservate în saramură. Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 400g e Cantitate netă fără lichid: 210g
Valori medii nutriționale / 100g / 105g % CR*/ porție
Valoare energetică 120,42kJ 126kJ 4%
75,52kcal 79kcal
Grăsimi 0,58g 0,60g <1%
din care acizi grași saturați 0,26g 0,27g 1%
Glucide 2,87g 3,01g 1%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Fibre 0,3g 0,31g 1%
Proteine 2,81g 2,95g 6%
Sare 0,69g 0,7g 12%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 400g

Sugestii de servire

Rețetă de aperitiv delicios și rapid, de post sau de frupt: ciuperci cu maioneză și usturoi. Desfă conserva de ciuperci și scurge bine zeama. Pisează 2-3 căței de usturoi (sau mai mulți, după gust) și amestecă-i cu 1-2 linguri de maioneză de post sau de maioneză cu ou, după preferințe. Pune sosul astfel rezultat peste ciuperci, amestecă bine și gustă. Poți adăuga legume deshidratate (bază pentru mâncăruri), piper sau ce condimente dorești. Va fi foarte gustos! Ciupercile noastre la conservă merg exclent și pentru pizza, alături de ingrediente dorești.