Mazăre boabe

Descriere

Boabe de mazăre verde, păstrate în saramură cu conținut mediu de sare (0,77%), fără conservanți. Un ingredient minunat pentru mâncăruri, ciorbe și supe-cremă, cu sau fără carne, ori în aperitive îndrăgite, cum ar fi salata de boeuf și nenumăratele sale variante. Mazărea boabe se transformă rapid într-un soté delicios în sine sau ca garnitură, ori poate deveni parte dintr-un ansamblu mai amplu, cum ar fi supa italienească minestrone. Vezi mai jos rețeta noastră rapidă și simplă de mazăre soté.

Ingrediente

Ingrediente: Mazăre boabe rehidratată 60%, apă, sare iodată. Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 780g e Cantitate netă fără lichid: 460g
Valori medii nutriționale /100g / porţie (230g) % CR /porţie
Valoare energetică 427,25kJ 982,60kJ 11%
101,02kcal 232,34kcal
Grăsimi 0,40g 0,92g 1%
din care acizi grași saturați 0,20g 0,46g 2%
Glucide 16,16g 37,16g 13%
din care zaharuri 0,32g 0,73g <1%
Proteine 6,61g 15,20g 30%
Fibre 3,17g 7,29g 29%
Sare 0,77g 1,77g 30%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 400g și 780g

Sugestii de servire

Rețetă de mazăre soté: desfă cutia și scurge zeama. Pentru aragaz: pune într-o crăticioară o bucățică de unt sau de margarină, adaugă boabele de mazăre și mărar proaspăt tocat sau mărar uscat. Pune capacul și lasă pe foc cca. 5 minute. Pentru cuptorul cu microunde: pune mazărea într-un vas termorezistent cu untul sau margarina și mărarul, acoperă cu folie de plastic găurită în câteva locuri cu o scobitoare, apoi pune la microunde la 500W timp de 3 minute. Obții o mâncare de mazăre savuroasă în sine sau ca garnitură delicioasă pentru crenvurști vegetarieni, frigănele, șnițele sau ce vrei tu.