fasole cu costita

Ambalare: cutie 300g

 

Pentru a obține o mâncare de fasole cu costiță afumată delicioasă, ca acasă, am preparat cu atenție boabele, am adăugat legume, mirodenii și bucăți consistente de costiță afumată.

 

fasole cu carnati

Ambalare: cutie 300g

 

Fasolea cu cârnați afumați este delicioasă. Conține boabe de fasole atent alese, bulion de roșii, morcovi, țelină, păstârnac, ardei gras roșu, condimente și cârnați afumați din carne de vită și porc.

 

fasole cu ciolan

Ambalare: cutie 300g

 

Iahnia de fasole preparată așa cum se cuvine, cu o consistență a boabelor exemplară și gust bun, devine o delicatesă când este asociată încă din momentul preparării cu bucăți de ciolan afumat.

 

fasole cu porc

Ambalare: cutie 300g

 

Am încercat să recreăm mâncarea de fasole cu carne de porc cu gustul pe care îl știam din copilărie și sperăm să-ți placă. Am folosit cele mai bune boabe de fasole, legume, mirodenii și pulpă de porc suculentă.

fasole cu vita

Ambalare: cutie 300g

 

O mâncare de fasole delicioasă, preparată ca la carte, scăldată în bulion de roșii cu legume și mirodenii, în care am pus bucăți fragede și suculente de pulpă de vită.

 

iahnie fasole

Ambalare: cutie 300g

 

La iahnia de fasole, preparăm totul astfel încât să obținem același gust delicios și aceeași textură ca în mâncarea de acasă, adăugăm țelină, morcovi, păstârnac, ardei gras, bulion de roșii și condimente aromate.

mazare cu pui

Ambalare: cutie 300g

 

Mazărea gătită cu aripioare de pui este o mâncare ușoară, delicioasă și aromată. În afară de mazăre și aripioare de pui, conține bulion de roșii, legume din belșug, ierburi aromate și mirodenii.

mazare gatita

Ambalare: cutie 300g

 

Ca specialitate de post sau vegetariană, îți oferim o mâncare de mazăre gustoasă, gătită ca la carte, din mazăre verde atent aleasă, legume și sos de roșii, aromată cu condimentele rețetei tradiționale.

varza cu costita

Ambalare: cutie 400g

 

Ingredientele-cheie ale acestei mâncări delicioase sunt varza albă, proaspătă și fragedă, dar mai ales costița de porc bine afumată, la care am adăugat sos de roșii, legume din belșug, tarhon, boia și piper.

varza cu carnati

Ambalare: cutie 400g

 

În mâncarea noastră de varză cu cârnați punem varză albă proaspătă și cârnați dintr-un amestec de carne de porc și vită, bine afumați, savuroși și suculenți. Sosul delicios, bogat în legume, este ușor picant.

 

tocana cartofi cu porc

Ambalare: cutie 300g

 

Tocana de cartofi cu carne de porc este o specialitate culinară românească foarte îndrăgită, pe care o gătim cu cartofi de soi, bulion de roșii, legume, condimente și bucăți de pulpă de porc fragedă.

 

tocana cartofi cu vita

Ambalare: cutie 300g

 

Tocana noastră de cartofi cu vită conține carne fragedă din pulpă de vită, cartofi de soi, roșii, ardei grași, morcovi, bulion de roșii, piper și boia de ardei. Ingredientele bine alese îi dau gustul delicios.

tocana cartofi cu pui

Ambalare: cutie 300g

 

În delicioasa tocană de cartofi cu pui de la Mandy, cartofii gustoși și bucățile de piept de pui sunt acompaniați de un sos bogat de roșii bine coapte, cu morcov, ceapă, ardei gras, piper și boia dulce.

 

tocana cartofi

Ambalare: cutie 300g

 

O mâncare gustoasă și sățioasă, potrivită pentru orice zi de post, pentru meniurile vegetariene ori ca garnitură excelentă pentru preparate din carne. Conține cartofi de soi, legume, bulion și condimente.

sarmale cu porc

Ambalare: cutie 500g

 

Delicioasele preparate asociate în mod tradițional Crăciunului, sarmalele cu carne de porc sunt o mâncare laborioasă, complicat de preparat și tocmai de aceea sunt mândria gospodinelor pricepute.

sarmale cu vita

Ambalare: cutie 500g

 

Sarmalele cu carne de vită Mandy sunt preparate cu carne macră de vită, orez, ceapă și mirodenii, învelite în foi de varză murată și au un sos bogat de roșii în bulion cu boia, piper, cimbru și foi de dafin.

sarmale post

Ambalare: cutie 500g

 

Vedetele incontestabile și deliciul zilelor de post, dar și preferatele vegetarienilor, sarmalele umplute cu amestec de ciuperci, orez și legume sunt delicioase, foarte apreciate chiar și de cei care nu evită carnea.

Idei de meniu

Pentru a completa meniul zilei astfel încât să obții un aport mai mare de energie, îți recomandăm la micul dejun, gustare sau cină specialitățile Mandy din gama pate clasic și pateurile de pește, eventual cu un strop de sos de maioneză ori ketchup. Meniurile vegetariene se completează minunat cu orice fel de zacuscă sau cu variantele de pate vegetal însoțite de sosuri vegetariene.