Carne de vită în suc propriu

Descriere

Carnea de vită în suc propriu este ideală pentru o gustare rece ce poate fi servită la orice oră a zilei. Acest produs se distinge prin textura sa fină şi condimente alese. Poate fi folosită pe sanvişuri, salate sau mâncare caldă.

Ingrediente

Ingrediente: Carne de vită 60%, apă, şorici, amidon din cartofi, sare, proteine animale, zahăr, agent gelatinizant (caragenan), stabilizatori (tripolifosfat de sodiu), arome, extract de condimente, conservant (nitrit de sodiu).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 100g e
Valori medii nutriționale /100g /porţie (300g)
Valoare energetică 743kJ 2230kJ
179kcal 537kcal
Grăsimi 9,82g 29,46g
din care acizi grași saturați 3,88g 11,64g
Glucide 0,48g 1,44g
din care zaharuri 0,46g 1,38g
Fibre 0,07g 0,21g
Proteine  13g 40g
Sare  2g 6g

Prezentare

Conservă easy-open  Gramaj: 300g

Sugestii de servire