Fasole cu carne de vită

Descriere

Deși este în mod tradițional asociată cu carnea de porc, mâncarea de fasole este foarte gustoasă și cu carne de vită. Dacă îți place iahnia de fasole, dar te ferești de grăsimi, alege această specialitate, o mâncare de fasole preparată ca la carte, scăldată în bulion de roșii cu legume și mirodenii, în care am pus bucăți fragede și suculente de pulpă de vită. Preparatul este delicios și sățios, perfect ca fel principal la prânz sau la cină.

Ingrediente

Ingrediente: fasole boabe 30%, pulpă de vită 24%, apă, ceapă proaspătă, pastă de tomate (36-38°R), sare iodată, ulei vegetal de floarea-soarelui, zahăr, amidon modificat de porumb, condimente (piper negru, boia dulce), legume deshidratate (morcov, ardei, țelină, pătrunjel), potențiator de aromă (glutamat monosodic). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 300g  e
Valori medii nutriționale /100g /porție (300g) % CR*/porție
Valoare energetică 130kcal 391kcal 19%
545kJ 1633kJ
Grăsimi 7,2g 21,4g 30%
din care acizi grași saturați 2,3g 6,9g 33%
Glucide 10,4g 31,2g 12%
din care zaharuri 1,7g 5,1g 6%
Fibre 4,1g 12,1g 49%
Proteine 6g 18g 36%
Sare 1,5g 4,5g 75%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Deși mâncarea de fasole are carne de vită, mai slabă decât cea de porc, parcă tot se cere asociată cu varză murată, gogonele, gogoșari sau castraveți în oțet. Merge la fel de bine și cu ceapă roșie sau albă, dacă preferi.