Fasole cu ciolan afumat

Descriere

Mâncarea de fasole preparată așa cum se cuvine, cu o consistență a boabelor exemplară și gust bun, devine o delicatesă când este asociată încă din momentul preparării cu ciolan de porc bine afumat. Nu întâmplător este unul dintre preparatele-cheie din meniurile restaurantelor cu specific românesc. Dacă iubești preparatele tradiționale românești preparate ca la carte, vei îndrăgi mâncarea noastră de fasole cu legume, mirodenii și bucăți de ciolan afumat.

Ingrediente

Ingrediente: fasole boabe 28%, ciolan afumat 18% (ciolan porc dezosat, proteină vegetală, stabilizator (polifosfat de sodiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), sare, condimente), apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, pastă de tomate (36 – 38°R), amidon modificat de porumb, sare iodată, zahăr, legume deshidratate (morcov, păstârnac, ceapă, ardei roșu, țelină), condimente naturale, conservanți (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 300g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (300g) % CR*/ porție
Valoare energetică 397kJ 1191kJ 14%
95kcal 285kcal
Grăsimi 4,7g 14,1g 16%
din care acizi grași saturați 1,5g 4,5g 22%
Glucide 11,1g 33,3g 9%
din care zaharuri 1,8g 5,3g 6%
Fibre 3,9g 11,7g 47%
Proteine 6,0g 18g 36%
Sare 0,5g 1,4g 23%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Fasolea cu ciolan afumat Mandy este un deliciu în sine și nu-i mai trebuie nimic. Dacă îți place mai picantă, adaugă-i puțină boia de ardei iute și amestecă înainte de a încălzi mâncarea și alătură-i câțiva castraveți în oțet.