Fasole cu costiță afumată

Descriere

Delicioasa mâncare de fasole necesită și când e făcută în casă un tratament special al boabelor pentru a o face cât mai ușoară și a-i obține gustul și textura optime. Ne-am perfecționat metodele de prelucrare pentru a obține rezultate la fel de bune ca acasă și am adăugat legume, mirodenii și bucăți de costiță afumată, care dau preparatului o savoare deosebită.

Ingrediente

Ingrediente: fasole boabe 28%, costiță afumată 18% [piept de porc, proteină vegetală, stabilizator (polifosfat de sodiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), sare, condimente], apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, pastă de tomate (36 – 38°R), sare iodată, zahăr, legume deshidratate (morcov, păstârnac, ceapă, ardei roșu, țelină), condimente, amidon modificat de porumb, conservanți (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate neta: 300g e
Valori medii nutriționale / 100g / porție (300g) % CR*/porție
Valoare energetică 441kJ 1323kJ 16%
106kcal 318kcal
Grăsimi 5,6g 16,9g 19%
din care acizi grași saturați 1,9g 5,7g 29%
Glucide 11,8g 35,4g 10%
Din care zaharuri 2,2g 6,6g 7%
Fibre 4,1g 12,3g 49%
Proteine 6g 18g 36%
Sare 0,4g 1,3g 21%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Fasolea cu costiță afumată Mandy se consumă ca atare și este foarte gustoasă. Se asociază de minune cu castraveți în oțet sau orice alte murături, iar dacă dorești să-i dai o aromă mai intensă, poți presăra deasupra puțin cimbru uscat, înainte de a încălzi mâncarea.