Iahnie de fasole

Descriere

Iahnia de fasole gătită acasă ”ca la carte” nu e lucru ușor: boabele se pun la înmuiat peste noapte, apoi se fierb de 3 ori în apă clocotită. Preparăm totul astfel încât să obținem același gust și aceeași textură ca în mâncarea de acasă, punem țelină, morcovi, păstârnac, ardei gras, bulion de roșii și condimente aromate. Îți oferim o mâncare vegetariană gustoasă, care merge excelent ca aperitiv sau fel principal în post sau ca garnitură la carne în zilele de frupt.

Ingrediente

Ingrediente: fasole boabe 36%, apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, pastă de tomate (36-38°R), sare iodată, amidon modificat de porumb, zahăr, legume deshidratate (morcov, păstârnac, ceapă, ardei roșu, țelină), condimente, conservanți (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate neta: 300g  e
Valori medii nutriționale / 100g /porție (300g) %CR*/porție
Valoare energetică 261kJ 783kJ 9%
62kcal 186kcal
Grăsimi 0,9g 2,7g 3%
din care acizi grași saturați 0,2g 0,6g 2%
Glucide 14g 42g 12%
din care zaharuri 1,6g 4,8g 5%
Fibre 4,9g 14,8g 59%
Proteine 4,3g 13g 26%
Sare 0,3g 1g 16%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 300g

Sugestii de servire

Iahnia de fasole Mandy este delicioasă ca atare și merge foarte bine alături de castraveți în oțet sau alte murături. Dacă preferi o aromă mai intensă, poți presăra deasupra puțin cimbru uscat, înainte de a încălzi preparatul.