Sarmale cu carne de porc și vită

Descriere

Pentru a fi siguri că îți vor fi pe plac sarmalele noastre, nu ne-am abătut de la rețeta cea mai complexă, în care amestecul de carne tocată de porc, orez atent ales, ceapă și condimente este învelit în foi de varză murată, acrișoară exact cât trebuie și însoțit de bucăți de costiță de porc afumată, totul scăldat într-un sos aromat, preparat din roșii în bulion, legume, boia, cimbru, piper și foi de dafin. Fiecare cutie conține 5 sarmale.

Ingrediente

Ingrediente: varză murată 45%, carne de porc 35%, ceapă proaspătă, orez, pastă de tomate, sare iodată, ulei vegetal de floarea-soarelui, tomate (roșii cuburi), apă, condimente naturale (boia, piper, cimbru, foi dafin), sos de tomate (apă, pastă de tomate, condimente naturale), costiță afumată [piept de porc, proteină vegetală de soia, condimente, stabilizatori (polifosfați de sodiu), potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu), colorant natural (coșenilă), conservant (nitrit de sodiu), sare]. Produs sterilizat, obținut din carne de porc rulată în foi de varză acoperită cu sos de tomate și legume. Produsul conține 5 sarmale.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 500g e
Valori medii nutriționale /100g / porție (500g) %CR*/porție
Valoare energetică 566kcal 2828kcal 33,75%
135kJ 675kJ
Grăsimi 10g 50g 71,42%
din care acizi grași saturați 1,5g 7,5g 37,5%
Glucide 7,43g 37,15g 13,75%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Fibre 0,73g 3,65g
Proteine 5,05g 25,25g 50,5%
Sare 1,1g 5,5g 91,66%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaj: 500g

Sugestii de servire

Este de prisos să-ți spunem că sarmalele cu carne de porc și costiță afumată merg cu o lingură de smântână proaspătă și cu mămăligă tocmai răsturnată din ceaun. Probabil că știi și că merg strașnic cu un ardei iute proaspăt sau conservat în oțet. S-ar putea să nu știi însă că în loc de ardei iute, se asociază de minune cu o linguriță de hrean ras, amestecat cu smântâna sau pus alături, în farfurie.