Paté de somon

Descriere

Deliciosul somon de Atlantic (denumit științific salmo salar) este unul dintre cei mai apreciați pești de pe mapamond, vestit pentru gustul său de o finețe unică și pentru calitățile nutritive. Această specie de pește este ingredientul de bază al paté-ului de somon Mandy, iar pentru a-i pune în valoare savoarea specifică am mai adăugat doar sos de roșii și câțiva stropi de ulei vegetal. Este delicios, cu o consistență fină, potrivit nu doar ca gustare de zi cu zi, ci și la ocazii festive.

Ingrediente

Ingrediente: somon congelat (24%), ulei vegetal de floarea-soarelui, apă, pastă de tomate, sare, proteină vegetală de soia, amidon modificat de porumb, condimente naturale, stabilizatori (polifosfaţi de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), colorant natural (carmin). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 145g  e
Valori medii nutriționale /100g /porţie (29g) CR % /porţie
Valoare energetică 1125,33kJ 326,34kJ 4%
273,46kcal 79,30kcal
Grăsimi 26,1g 7,56g 10%
din care acizi grași saturați 3,89g 1,12g 6%
Glucide 3,54g 1,02g 0%
din care zaharuri 1,41g 0,40g 0%
Proteine 5,85g 1,69g 3%
Sare 1,46g 0,42g 7%

Prezentare

Conservă easy-open cu capac de plastic Gramaj: 145g

Sugestii de servire

Paté-ul de somon Mandy este savuros mai ales pe felii de pâine prăjită, de baton ori ciabatta. Pentru un aspect mai apetisant, pune-i deasupra o bucată de felie de lămâie tăiată fin și 2-3 frunze de pătrunjel sau mărar. Rezultatul este minunat, fie că te răsfeți cu o tartină delicioasă, fie că vrei să-ți delectezi musafirii într-o zi de sărbătoare.