Paté de ton

Descriere

Alături de somon, tonul este printre peștii cei mai apreciați din bucătăria europeană. Carnea sa fină este lăudată chiar și de cei care nu sunt mari amatori de pește, pentru că are o aromă seducătoare și delicată. De aceea, în paté-ul de ton de la Mandy Foods, tonul are rolul principal și este însoțit doar de extracte de cereale și câțiva stropi de ulei vegetal, cât să formeze împreună o pastă cremoasă și delicioasă, adevărată delicatesă.

Ingrediente

Ingrediente: ton congelat (21%), ulei vegetal de floarea-soarelui, apă, proteină vegetală de soia, sare, amidon modificat de porumb, condimente, stabilizatori (polifosfaţi de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), colorant natural (carmin). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 145g e
Valori medii nutriționale /100g /porţie (29g) CR % /porţie
Valoare energetică 920,04kJ 266,81kJ 3%
224,48kcal 65,09kcal
Grăsimi 20,04g 5,81g 8%
din care acizi grași saturați 2,57g 0,74g 4%
Glucide 5,46g 1,58g 1%
din care zaharuri 0,51g 0,14g 0%
Proteine 4,26g 1,23g 2%
Sare 1,55g 0,45g 8%

Prezentare

Conservă easy-open cu capac de plastic Gramaj: 145g

Sugestii de servire

Tonul are o carne mai slabă decât mulți alți pești. Deși paté-ul de ton Mandy este cremos, s-ar putea să dorești să adaugi câțiva stropi de ulei vegetal (eventual de măsline) pe felia de pâine prăjită înainte de a o unge cu paté. La fel de bine ar merge un strat subțire de unt sau margarină fină. Cu sau fără aceste adaosuri, unei tartine cu paté de ton îi șade bine cu o bucată mică de felie de lămâie deasupra și o frunzuliță de busuioc sau pătrunjel proaspăt.