Mandy ştie rețeta celui mai gustos pate de pește.
Campanie Pește

Cum obţii cel mai gustos pate de peşte?

Începi chiar cu peştii. Care întotdeauna sunt proaspeţi, aleşi cu grijă şi aduşi direct din Scoţia. Dar din peşti foloseşti doar părţile delicioase, bogate în carne suculentă. Carnea o transformi într-o pastă cremoasă, la care adaugi legume savuroase şi condimente aromate.

Pate-urile de somon, ton și macrou sunt delicatese potrivite pentru orice moment: la şcoală, la servici, în post, la mese festive, oricând ţi se face foame sau poftă de o gustare perfectă.

Pate de somon

Pate de somon

Pate-ul de somon marca Mandy este o delicatesă alcătuită din somon de Atlantic, sos de roșii și puțin ulei vegetal, ușor tartinabilă și gata de a fi consumată oricând, chiar și la mese festive.

Pate de ton

Pate de ton

În pate-ul de ton de la Mandy Foods, tonul are rolul principal și este însoțit doar de extracte de cereale și câțiva stropi de ulei vegetal, cât să formeze împreună o pastă cremoasă și delicioasă.

Pate de macrou

Pate de macrou

Pate-ul nostru conține, alături de macrou, pastă de roșii, condimente atent alese, puțin ulei și extracte de cereale și soia care îi asigură consistența cremoasă.

Somon, Ton, Macrou.
Milioane de români au ales Mandy. Tu?