Packaging: 400g can

 

Pentru utilizarea cât mai rapidă în ciorbe și mâncăruri, am ales roșii gustoase, bine coapte, le-am decojit cu grijă.

Ambalare: cutie 400g

 

Am ales roșii coapte din soiuri bune, perfect coapte, cu gust de grădină rodnică și bogată.

Ambalare: cutii 200g, 400g, 800g

 

Pastă de tomate atent alese, bine pârguite și ”cu gust adevărat”, concentrată, gata de a fi rapid și ușor utilizată în orice preparat culinar. Un produs foarte gustos, prezentat în conserve din metal, cu cheiță.

Ambalare: borcane de 360g și 500g

 

Aceeași pastă de tomate atent alese, bine coapte și ”cu gust adevărat”, concentrată și savuroasă, ambalată în borcane cu capac înfiletat, mereu gata de a fi utilizată rapid și ușor în orice preparat culinar.

Ambalare: sticla 680g

 

Am ales cu grijă numai pulpa fină și savuroasă a roșiilor bine pârguite, cu gust de grădină, îndepărtându-le cu atenție sâmburii și cojile.

Idei de meniu

Când folosești pastă de tomate pentru ciorbă, sos sau mâncare, dizolvă câteva lingurițe de pastă în apă rece și amestecă pentru omogenizare. Adaugă apă rece până obții consistența dorită și apoi adaug-o în mâncare. La cele mai multe mâncăruri de legume (mai ales de mazăre, ciuperci, fasole sau bame), dar și la sosuri pentru fripturi, un vârf de linguriță de zahăr dizolvat odată cu pasta de tomate Mandy va da un gust mult mai bun sosului. Înainte de final, mâncărurile și fripturile se pot pune câteva minute la cuptor ca să mai scadă sosul și să-și intensifice aromele.