Packaging: 400g can

 

For a quicker use in sour soups and meals, we selected tasty, well-ripened tomatoes, peeled them with great care, cut them into proper dice, and added plenty of concentrated and velvety tomato sauce.

Packaging: 400g can

 

We selected good varieties of tomatoes, perfectly ripened, with a taste that makes you think of a fertile and plentiful garden. We peeled them with great care and kept them whole, immersed in concentrated, velvety tomato sauce.

 

Ambalare: cutii 200g, 400g, 800g

 

Pastă de tomate atent alese, bine pârguite și ”cu gust adevărat”, concentrată, gata de a fi rapid și ușor utilizată în orice preparat culinar. Un produs foarte gustos, prezentat în conserve din metal, cu cheiță.

Ambalare: borcane de 360g și 500g

 

Aceeași pastă de tomate atent alese, bine coapte și ”cu gust adevărat”, concentrată și savuroasă, ambalată în borcane cu capac înfiletat, mereu gata de a fi utilizată rapid și ușor în orice preparat culinar.

Packaging: 680g bottle

 

We carefully selected only the fine and savoury pulp of well-ripened, garden tasting tomatoes, removing seeds and skins with care. Have fun cooking!

 

Idei de meniu

Când folosești pastă de tomate pentru ciorbă, sos sau mâncare, dizolvă câteva lingurițe de pastă în apă rece și amestecă pentru omogenizare. Adaugă apă rece până obții consistența dorită și apoi adaug-o în mâncare. La cele mai multe mâncăruri de legume (mai ales de mazăre, ciuperci, fasole sau bame), dar și la sosuri pentru fripturi, un vârf de linguriță de zahăr dizolvat odată cu pasta de tomate Mandy va da un gust mult mai bun sosului. Înainte de final, mâncărurile și fripturile se pot pune câteva minute la cuptor ca să mai scadă sosul și să-și intensifice aromele.