Pastă de tomate la borcan

Descriere

Aceeași pastă de tomate atent alese, bine coapte și ”cu gust adevărat”, concentrată și savuroasă, mereu gata de a fi utilizată rapid și ușor în orice preparat culinar. Ți-o prezentăm și în ambalaje din sticlă cu capac filetabil, cu capacitatea de 360g și, respectiv, 580g. Vezi mai jos rețeta noastră ultra-rapidă de paste cu ciuperci, roșii și busuioc, potrivită atât pentru post sau regim vegetarian, cât și pentru zilele de frupt.

Ingrediente

Ingrediente: concentrat de tomate (53%), sare (2%). Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 360g e
Valori medii nutriționale /100g
Valoare energetică 391kJ
92kcal
Grăsimi 0g
din care acizi grași saturați 0g
Glucide 19,7g
din care zaharuri 16,2g
Proteine 2,2g
Sare 2g

Prezentare

Borcan cu capac filetat Gramaje: 360g și 500g

Sugestii de servire

Rețetă de paste cu ciuperci, roșii și busuioc. Cumpără ce paste făinoase preferi, ideal spaghete, melcișori sau paste scurte, tubulare, care rețin mai bine sosul. Dacă ții post sau ești vegetarian, alege paste fără ou. Fierbe-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj, clătește-le rapid sub jet de apă rece și lasă-le la scurs. Desfă borcanul de pastă de roșii marca Mandy și pune câteva linguri de conținut într-o cană. Diluează cu puțină apă, adaugă un vârf de linguriță de zahăr, amestecă bine. Toacă mărunt o ceapă sau câțiva căței de usturoi și pune la călit într-o cratiță cu puțin ulei. Când s-a rumenit, stinge cu sosul de roșii, adaugă busuioc, piper și ciuperci conservate felii, scurse de zeama din cutie. Lasă descoperit la foc mic timp de 10-15 minute, după care toarnă sosul peste paste, amestecă și servește.