Fasole bătută

Descriere

Fasolea bătută este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria românească. Fie că ești vegetarian, fie că ții post sau ești amator de carne, e greu să nu-ți placă. Îți oferim specialitatea noastră, în care folosim mai multe ingrediente decât la prepararea în gospodărie: fasole boabe, ceapă, morcov, pătrunjel, ardei gras roșu, roșii deshidratate, bulion și mirodenii. Fasolea bătută e minunată cu pâine ori ca garnitură la preparate cu sau fără carne.

Ingrediente

Ingrediente: fasole boabe, ulei vegetal de floarea-soarelui, apă, ceapă proaspătă, sare iodată, legume deshidratate (morcov, ardei roșu, pătrunjel), pastă de tomate, condimente naturale. Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 200g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (50g) % CR*/porție
Valoare energetică 632kJ 158kJ 2%
153kcal 38,3kcal
Grăsimi 10,2g 2,6g 3%
din care acizi grași saturați 1,1g 0,3g 1%
Glucide 14,8g 3,7g 1%
din care zaharuri 0,7g 0,2g 0%
Fibre 8,6g 2,1g 17%
Proteine 4,8g 1,2g 2%
Sodiu 0,5g 0,1g 5%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaj: 200g

Sugestii de servire

Fasolea bătută Mandy se asociază perfect cu castraveții în oțet și cu orice fel de murături (varză acră, gogoșari, gogonele, pepene murat etc.), indiferent dacă o consumi ca atare, pe pâine sau ca garnitură la friptură la grătar sau cu ciolan de porc, costiță sau cârnați fripți ori prăjiți.