Vegetal cu broccoli

Descriere

Rețeta de vegetal cu broccoli reprezintă punctul de întâlnire dintre grija pentru o alimentație sănătoasă și gustul apetisant. O rețetă reușită creată de prospețimea și gustul unic al ingredientelor care o alcătuiesc. Broccoli este o legumă minune, cu o multitudine de beneficii atât culinare cât și pentru sănătate. Conținutul de 33% broccoli oferă o sursă excelentă de vitamine, o nutriție calitativă și ajută la menținerea unei vieți sănătoase și longevive. Gustul lui proaspăt este potențat de ceapă, muștar și de aroma delicată a țelinei. Vegetalul cu broccoli este un preparat apreciat deopotrivă de vegetarieni și de cei care nu exclud carnea, dar își doresc un meniu variat.

Ingrediente

Ingrediente: apă, broccoli 33%, ulei vegetal de floarea soarelui, proteină de soia, ceapă 2,7%, sare i0dată, amidon de grâu, agent gelatilizant (caragenan), zahăr, legume deshidratate, agent de îngroşare (gumă guar), emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono şi digliceride), condimente (muştar), extract de condimente (ţelină), potenţiator de aromă (glutamat monosodic).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 777kJ 466kJ 6%
188kcal 113kcal
Grăsimi 18,1g 10,8g 8%
din care acizi grași saturați 2,8g 1,7g 8%
Glucide 3g 1,8g <1%
din care zaharuri 0,6g 0,35g <1%
Proteine 3,1g 1,8g 4%
Sare 1,2g 0,7g 12%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.