Vegetal cu cepsoară

Descriere

Rețeta vegetalului cu cepșoară combină ingredientele de bază ale gamei cu gustul subtil de cepșoară. Cepșoara (denumită științific Allium schoenoprasum) este o plantă apreciată pentru calităţile sale culinare şi pentru că uşurează digestia. Aroma sa discretă și placută fuzionează cu aromele de țelină și muștar rezultând un amestec delicios și sățios pentru întreaga familie. Asociat cu pâine sau cu legume proaspete, vegetalul cu cepșoara te va surprinde de fiecare dată într-un mod plăcut.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ceapă verde 3%, ulei vegetal de floarea soarelui, proteină de soia, sare iodată, amidon de grâu, agent gelatinizant (carragenan), zahăr, legume deshidratate, agent de îngrosare (gumă guar), emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono si digliceride), condimente (muștar), extract de condimente (țelină), potențiator de aromă (glutamat monosodic).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 1166kJ 700kJ 8%
283kcal 170kcal
Grăsimi 27,8g 16,7g 24%
din care acizi grași saturați 4,2g 2,5g 13%
Glucide 3,8g 2,3g <1%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Proteine 3,8g 2,3g 5%
Sare 1,7g 1g 17%

Prezentare

Conservă easy-open Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.