Vegetal cu ardei gras

Descriere

Ca să ne asigurăm că îți va fi pe plac, în rețeta preparatului am folosit ardei gras roșu și cărnos, cel mai savuros soi de ardei. Acesta este ingredientul-cheie al pateului vegetal cu ardei gras, iar țelina îi potențează gustul. Produsul, bogat în extracte din soia și grâu, legume proaspete și deshidratate, cu adaos de rozmarin și muștar, are un gust fin, cu arome de toamnă îmbelșugată. Se consumă pe pâine, simplu, sau ca ingredient pentru legume umplute.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, ardei 7%, proteină de soia, amidon de grâu, sare iodată, agent gelatinizant (caragenan), stabilizatori (polifosfați), legume deshidratate (țelină), emulsifiant (esteri ai acidului acetic cu mono și digliceride), agent de îngroșare (gumă guar, gumă xantan), condimente (muștar), zahăr, potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu, acid citric), extract de rozmarin, extract de ardei, colorant (caramel). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g  e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 1137kJ 682kJ 8%
276kcal 166kcal
Grăsimi 27,50g 16,50g 24%
din care acizi grași saturați 3,10g 1,90g 10%
Glucide 5g 3g 1%
din care zaharuri 1,60g 1g 1%
Proteine 3g 1,80g 4%
Sare 1,75g 1,05g 18%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Pateul vegetal cu ardei gras merge cel mai bine pe felii de pâine proaspătă sau prăjită, cu o rondea de roșie, ardei gras roșu sau gogoșar și un strop de ketchup dulce sau ketchup picant. Ca alternativă la ketchup, poți folosi la fel de bine și maioneză de post. Rezultatul este delicios oricum.