Vegetal cu ciuperci

Descriere

Rețeta acestui preparat combină ingredientele de bază ale gamei – legume proaspete și deshidratate, verdețuri, mirodenii, extracte din cereale și soia – cu gustul delicios al ciupercilor champignon. Țelina, cu aroma ei delicată, potențează gustul ciupercilor care devine încă și mai apetisant. Pateul vegetal cu ciuperci este gustos, sățios, ușor tartinabil, potrivit pentru orice moment al zilei, perfect pentru meniul de post sau în dieta vegetariană.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea-soarelui, ciuperci 8%, proteină de soia, sare iodată, agent gelatinizant (caragenan), amidon de grâu, agent de îngroșare (gumă guar), stabilizatori (polifosfați), emulsifiant (esteri ai acidului acetic cu mono și digliceride), antioxidant (ascorbat de sodiu), sirop de glucoză, extract de rosmarin, colorant (caramel). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 200g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (50g) %CR*/ porție
Valoare energetică 896kJ 448kJ 5%
217kcal 109kcal
Grăsimi 21g 10,50g 15%
din care acizi grași saturați 3g 1,50g 8%
Glucide 4,20g 2,10g <1%
din care zaharuri 0,30g 0,20g <1%
Proteine 2,60g 1,30g 3%
Sare 0,85g 0,42g 7%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Tartina sau sandviciul cu paté vegetal cu ciuperci de la Mandy nu mai are nevoie de nimic, în principiu. Dacă dorești să accentuezi gustul ciupercilor champignon și vrei să le dai un aspect și mai apetisant tartinelor tale, le poți pune deasupra câteva ciuperci conservate scurse bine și câțiva stropi de maioneză vegetală, ketchup dulce sau ketchup picant.