Vegetal cu spanac

Descriere

Pentru o gustare vegetariană ușoară, dar plină de elemente nutritive și minerale, alege pateul vegetal cu spanac Mandy. O specialitate bogată în proteine vegetale și minerale din cereale, soia și legume și în special datorită conținutului de spanac, care constituie 33% din totalul ingredientelor. Gustul proaspăt al spanacului și legumelor este completat și potențat de ceapă și de câteva boabe de muștar. Un produs excelent în post sau dietă vegetariană.

Ingrediente

Ingrediente: apă, spanac 33%, ulei vegetal de floarea-soarelui, proteină de soia, ceapă proaspătă (2,7%), sare iodată, amidon de grâu, agent gelatinizant (caragenan), zahăr, legume deshidratate, agent de îngroșare (gumă guar), emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono și digliceride), condimente (muștar), extract de condimente (țelină), potențiator de aromă (glutamat monosodic). Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 805kJ 483kJ 6%
195kcal 117kcal
Grăsimi 19g 11,40g 16%
din care acizi grași saturați 2,60g 1,60g 8%
Glucide 5g 3g 1%
din care zaharuri 1,10g 0,70g <1%
Proteine 2,30g 1,40g 3%
Sare 1,52g 0,91g 15%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Pentru o gustare și mai delicioasă, unge pateu vegetal cu spanac Mandy pe o felie de pâine și adaugă deasupra puțin ketchup dulce sau ketchup picant și, eventual, câteva frunze de mărar sau pătrunjel. La fel de bine poți pune și puțină maioneză vegetală, cu o felie de roșie sau o rondea de gogoșar.