Vegetal cu mărar

Descriere

Mărarul, condimentul inevitabil al gastronomiei, oferă o savoare inconfundabilă preparatelor, iar beneficiile acestuia nu sunt doar culinare: mărarul este o sursă importantă de antioxidanţi, de proteine, carbohidraţi, minerale şi de aminoacizi. Pentru cei care iubesc această mirodenie, am creat rețeta noastră unică de vegetal cu mărar care combină extractele din cereale și soia, legumele proaspete și deshidratate și mirodeniile atent alese cu gustul intens aromat al mărarului.Toate ingredientele sunt atent dozate pentru a oferi consumatorilor o experiență gastronomică desăvârșită.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea soarelui, mărar 1,3%, proteină de soia, amidon de grâu, sare iodată, agent gelatinizant (caragenan), stabilizatori (polifosfați), legume deshidratate (țelină), emulsifiant (esteri ai acidului acetic cu mono și digliceride),  agent de îngroșare (gumă guar, gumă xantan), condimente (muștar), zahăr, potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu, acid citric), extract de rozmarin, extract de ardei, colorant (caramel).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 1199kJ 719kJ 9%
290kcal 174kcal
Grăsimi 26,4g 15,8g 23%
din care acizi grași saturați 3,9g 2,3g 12%
Glucide 9,7g 5,8g 2%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Proteine 2,9g 1,8g 4%
Sare 1,2g 0,8g 13%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.