Vegetal Mediteranean

Descriere

Un preparat vegetal savuros cu aer mediteranean, unde combinația dintre măslinele verzi și aroma roșiilor și a condimentelor proaspete este perfectă. Măslinele verzi sunt un deliciu mediteranean, aducând un plus de savoare oricărui preparat și sunt apreciate încă din Antichitate pentru calitățile nutriționale și gustul inconfundabil. Aroma roșiilor surprinde la fiecare degustare și accentuează toate ingredientele,în timp ce condimentele noastre, atent selecționate conferă o notă dulce, cu un subtil gust picant. Acest amestec este sănătos, sățios, gustos și de post, ideal pentru o gustare rapidă și îndestulătoare care te poartă cu gândul pe tărâmuri mediteraneene.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea soarelui, măsline verzi 7%, roșii 2%,  proteină de soia, sare iodată, amidon de grâu, agent gelatilizant (caragenan), zahăr, agent de îngroşare (gumă guar), emulsifiant (stearoil 2 – lactilact de Na), stabilizatori (polifosfați), antioxidant (ascorbat de sodiu, acid citric), extract de condimente (țelină), potenţiator de aromă (glutamat monosodic), colorant (caramel).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 1113kJ 668kJ 8%
270kcal 162kcal
Grăsimi 26,5g 15,9g 23%
din care acizi grași saturați 3,4g 2,0g 10%
Glucide 3,7g 2,2g 1%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Proteine 3,7g 2,2g 3%
Sare 1,5g 0,9g 14%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.