Vegetal cu susan

Descriere

Din dorința de a inova și a ne surprinde consumatorii cu rețete speciale, am creat o specialitate tartinabilă vegetală cu susan. Adesea utilizate în bucătăriile asiatice și mediteraneene, semințele de susan posedă o multitudine de beneficii pentru sănătate, conținând o varietate de minerale esențiale precum fier, calciu, zinc și magneziu. Îmbogățit cu un gust plin de savoare, preparatul nostru vegetal cu susan se transformă într-o gustare plină de vitamine și proteine care ne conferă un plus de energie și ne răsfață simțurile.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea soarelui, susan 4,2%, proteină de soia, amidon de grâu, sare iodată, agent gelatinizant (caragenan), stabilizatori (polifosfați), legume deshidratate (țelină), emulsifiant (esteri ai acidului acetic cu mono și digliceride),  agent de îngroșare (gumă guar, gumă xantan), condimente (muștar), zahăr, potențiator de aromă (glutamat monosodic), antioxidant (ascorbat de sodiu, acid citric), extract de rozmarin, extract de ardei, colorant (caramel).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 980kJ 588kJ 7%
237kcal 142kcal
Grăsimi 23g 13,8g 20%
din care acizi grași saturați 3g 1,8g 9%
Glucide 3,2g 1,9g <1%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Proteine 3,7g 2,2g 4%
Sare 1,4g 0,8g 14%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.