Vegetal cu trufe

Descriere

Ne-am propus să oferim consumatorilor noștri un preparat vegetal cu un gust și o aromă cu totul excepționale, o delicatesă în sine, care va face senzație pe orice masă de sărbătoare, dar și ca gustare pentru masa de zi cu zi. Trufele folosite au un miros unic inconfundabil și oferă un gust deosebit pateului nostru vegetal. Ingredientele de bază ale rețetei se combină cu gustul delicios al ciupercilor și primesc o notă în plus, transformând vegetalul cu trufe într-un preparat gustos, ușor tartinabil, folosit într-o mulțime de ocazii de consum.

Ingrediente

Ingrediente: apă, ulei vegetal de floarea soarelui, trufe 0,5%, ciuperci 11,32%,  proteină de soia, sare i0dată, amidon de grâu, agent gelatilizant (caragenan), zahăr, agent de îngroşare (gumă guar), emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono şi digliceride), antioxidant (ascorbat de sodiu), sirop de glucoză, extract de rozmarin, potenţiator de aromă (glutamat monosodic), colorant (caramel).

Informații nutriționale

Cantitate netă: 120g e
Valori medii nutriționale /100g /porție (60g) %CR*/ porție
Valoare energetică 933kJ 560kJ 7%
226kcal 136kcal
Grăsimi 22,3g 13,4g 19%
din care acizi grași saturați 3,1g 1,8g 9%
Glucide 3,6g 2,2g <1%
din care zaharuri 0g 0g <1%
Proteine 2,5g 1,5g 3%
Sare 1,3g 0,8g 13%

Prezentare

Conservă easy-open

Gramaje: 120g și 200g

Sugestii de servire

Dacă dorești să-i dai un gust și mai bogat pateului vegetal de la Mandy, unge-l pe pâine și pune deasupra câteva felii subțiri de castraveți în oțet. Alte opțiuni de combinare: pastă de măsline, felii de măsline, de roșii, ardei gras sau gogoșari, frunze de pătrunjel sau mărar proaspăt.