Tocană de legume

Descriere

Specialitate iubită și adesea alintată cu diminutivul ”tocăniță de legume”, tocana aceasta își găsește multe rosturi în orice meniu. Poate fi consumată ca atare și este delicioasă în post sau în diete vegetariene, ori ca garnitură la fripturi ori specialități din carne. Ingredientele de bază sunt legumele-cheie din orice mâncare românească: roșii, morcovi, ardei grași roșii, ceapă, frunze de pătrunjel și condimente. O mâncare gustoasă, pe care este bine să o ai la îndemână oricând.

Ingrediente

Ingrediente: roșii (minim 45%), ardei (minim 10%), morcov (minim 9%), ceapă (minim 9%), orez (minim 6%), ulei vegetal de floarea-soarelui, pastă de tomate, sare, zahăr, pătrunjel, condimente. Produs sterilizat.

Informații nutriționale

Cantitate netă: 300g e
Valori medii nutriționale / 100g / porție 75g % CR*/porție
Valoare energetică 412kJ 309kJ 3,68%
98kcal  73,50kcal
Grăsimi 6g 4,5g 5%
din care acizi grași saturați 0g 0g 0%
Glucide 3,1g 2,33g 0,64%
din care zaharuri 0g 0g 0%
Fibre 0g 0g 0%
Proteine 1g 0,75g 1,50%

Prezentare

Borcan cu capac filetat Gramaj: 300g

Sugestii de servire

În zilele de post, tocana de legume marca Mandy se mănâncă cu pâine, ca zacusca, ori ca garnitură la șnițele vegetale, chifteluțe de legume, crenvurști vegetarieni ș.a. Dacă nu e post, o poți servi foarte bine alături de fripturi de porc, vită, pui sau orice alt preparat din carne fiert, copt, prăjit sau la grătar.