Mandy Foods

Romanian plate with zacusca

Zacusca is one of the traditional dishes most loved by Romanians, due to the intense and fresh taste of cooked vegetables, prepared on low heat and seasoned with simple spices, salt and pepper. At Mandy, we prepare four varieties of zacusca, with different ingredients, to satisfy even the most demanding tastes. Zacusca is a versatile dish, which can be eaten generously spread on a slice of fresh or toasted bread, or it can be accompanied by a well-grilled skewer or a plate of Romanian cheeses.

Platou românesc cu zacuscă Mandy

Adună pe un platou tradițional de lemn brânzeturi proaspete sau afumate, cașcaval, felii de rosii, ardei și castraveți asezonate cu puțină sare și piper, o ceapă rosie spartă și 2-3 fire de usturoi verde și pune două linguri de zacuscă de ciuperci Mandy și alte două de zacuscă de vinete Mandy. Pentru gurmanzi, se pot adăuga și 2-3 linguri de fasole bătută de la Mandy. Adaugă un coșuleț cu pâine prăjită și gata, ai cea mai gustoasă masă simplă și sățioasă.

Add a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare